Gịnị kpatara ahịa SMS ji dị mkpa?
Uru nke ahịa SMS doro anya. Nke mbụ, SMS oghe ọnụego dị oke elu. Ọtụtụ ndị mmadụ na-elele ozi ozugbo, nke bụ uru dị ukwuu karịa ahịa email. Nke abụọ, ọnụego nnyefe SMS fọrọ Data ahịa ahịa nke nta ka ọ bụrụ 100%. Ọ bụrụhaala na nọmba ekwentị ziri ezi, a ga-eziga ozi ahụ, na-eme ka nnyefe dị irè. Ọzọkwa, SMS ahịa bụ nnukwu mmekọrịta. Ndị ahịa nwere ike isonye site na ịzaghachi ozi SMS, na-enye nzaghachi bara uru nye azụmaahịa.
Ngwa ngwa dị ike
Ịre ahịa SMS na-enye ngwa ngwa na-enweghị atụ. Ozi nkwado na-erute ekwentị onye ahịa ozugbo, na-enye ha ohere ịme ihe ozugbo. Ngwa ngwa a dị oke mkpa maka inye obere oge, nke nwere ike kpalite oriri ngwa ngwa ma nweta nnukwu ego. Enwere ike iji ahịa SMS maka ọkwa mberede, dịka nkwụsị ọrụ ma ọ bụ mmelite dị mkpa. Azụmahịa nwere ike ịgwa ndị ahịa niile ngwa ngwa.
Ọnụ-dị irè
Tụnyere ọwa ahịa ndị ọzọ, ahịa SMS adịghị ọnụ. Azụmahịa nwere ike iru ọnụ ọgụgụ buru ibu nke ndị ahịa nwere obere mmefu ego, na-eme ka ọ bụrụ nhọrọ dị mma maka obere azụmaahịa na ọkara. Ọzọkwa, irè nke SMS ahịa na-adị mfe atụ. Azụmahịa nwere ike soro pịa-site na ọnụego mgbanwe, na-enyere aka ịkwalite atụmatụ ahịa n'ọdịnihu.

Otu esi eme ahịa SMS na-aga nke ọma?
Ịre ahịa SMS na-aga nke ọma chọrọ nhazi nke ọma. Nke mbụ, ịmepụta nchekwa data ndị ahịa dị elu bụ ntọala. Azụmahịa ga-ahụrịrị na ọnụọgụ niile dị adị ma nye ndị ahịa aka n'afọ ofufo. Na-esote, guzobe ebumnobi ahịa doro anya. Ọ bụ ịbawanye ahịa? Ma ọ bụ iji kwalite mmata ika? Ebumnuche doro anya na-eduzi omume ndị na-esote. N'ikpeazụ, mepụta ọdịnaya na-adọrọ mmasị. Debe ya nkenke ma doo anya, tinyekwa oku ime ihe doro anya.
Na-ebuli ọdịnaya ozi
Ezi ọdịnaya SMS bụ isi ihe na-eme nke ọma. Iji ekele ahaziri onwe ya nwere ike ịmepụta njikọ dị nso, dị ka "Ezigbo [Aha ahịa]." Ozi a kwesịrị ime ka uru ozi ahụ pụta ìhè, dị ka "Enweghị Ego" ma ọ bụ "Onyinye efu." Na mgbakwunye, nye njikọ doro anya ma ọ bụ usoro nzaghachi iji duzie ndị ahịa n'imezu nzụta ha. Ọzọkwa, ṅaa ntị na oge nke ozi gị. Họrọ oge mgbe ndị ahịa nwere ike ịhụ ha. Nke a nwere ike imeziwanye ahịa ahịa nke ọma.
Ịre ahịa SMS ga-agbasorịrị iwu na ụkpụrụ dị mkpa. Azụmahịa ga-enwerịrị ikike ndị ahịa wee zere izipu ozi spam. Nke a ga-ewulite ntụkwasị obi ma nọgide na-enwe ọmarịcha akara ngosi.