apdovanotas kaip geriausia Švedijos svetainė Sukurkite CommunityofSweden.com tinklaraštį, kad skaitytojai būtų skaidrūs ir praneštų, ką jie daro su svetaine, ir paprašytų atsiliepimų. Tai buvo puikus būdas sukurti pradinę vartotojų grupę ir pritraukti puslapių peržiūrų bei triukšmo. 2009 m. laimėjo geriausios internetinės socialinės bendruomenės episerverio apdovanojimą Jie naudoja „Twitter“, „Facebook“, „YouTube“ ir „Pridėti tai“ mygtukus, kad galėtų bendrinti / skleisti turinį ir bendrauti su savo gerbėjais ir bendruomenės nariais. Kad socialinė žiniasklaida būtų pelninga: Susan-Rice London iš „Master the New Net“ ir Patrickas Schwerdtfegeris iš „Tactical Execution“ Didžiausi pasiūlymai: Socialinė žiniasklaida – tai ne tik įrankių rinkinys, tai bendruomenė.
Tai ne tik stebėjimas, tai santykiai, ryšiai, daliji Fakso sąrašai masis, bendradarbiavimas ir kūryba. Socialinė žiniasklaida nėra nauja idėja; tai tiesiog vienos iš seniausių žmogaus veiklų – bendravimo – atmaina. Didžiausia kliūtis, kurią reikia įveikti naudojant socialinių tinklų rinkodarą, yra įveikti „aš nesu socialus! kupra. Įmonės turi rasti savo žmogiškumą, todėl svarbu identifikuoti ir užfiksuoti jūsų įmonę / asmenį. Pasidalykite savo esme ir išsiaiškinkite tinkamą įmonės balsą ir išdrįskite klysti. 12 geriausių SEO patarimų 2009 m. / Pagrindinė pastaba: Mitch Joel, Twist Image 12 geriausių SEO patarimų skydelį turėjo atlikti kitas vaikinas, bet jis nepasirodė (kaip nemandagus!), todėl Mitchas Joelis paskutinį kartą perėmė komisiją.
minutę (ir net paskubomis paruošė seansui skaidres). Jis taip pat skaitė labai linksmą pagrindinį pranešimą, kuriame buvo „Journey“ vaizdo įrašai, todėl aš, žinoma, buvau akimirksniu gerbėjas. (Įdomu: pagrindinis pranešimas buvo pasakytas po pietų, o tai, mano nuomone, yra gera idėja, nes jei nuobodu, tada visi ir taip po pietų sėdės mieguistoje komoje, o jei tai geras pagrindinis pranešimas, tada visi atsigaus ir pasimėgaus. Bet kuriuo atveju tai geriau nei trims komisijos nariams skirti laiko po pietų.
Internetworld“ 2008 m. buvo
-