smagu, nes man labai patiko rasti ir analizuoti įvairius pavyzdžius. Išmoktos pamokos: Stenkitės rasti vertę kasdienėse situacijose. Pagalvokite, kaip savo patirtį paversti įdomia ir naudinga auditorijai. Ne kiekvienas įrašas turi būti suplanuotas iš anksto – kartais jums gali kilti puiki idėja arba jus gali įkvėpti atsitiktinis įvykis. Jei skiriate daug laiko ir pastangų įrašui ir nerimaujate, kad tai niekada neatsipirks, nesijaudinkite, dažnai taip atsitiks ir jūs tiesiog esate paranojiškas. Savo įrašuose naudokite pavyzdžius (svetaines, ekrano kopijas, filmus ir bet ką) – jie tikrai padeda! Nemėgstamiausi įrašai: Tingūs įrašai ( ką „Google“ turi daryti su „YouTube“, kad padarytų mane laimingą , „Wikipedia“ prieš „Britannicą“ neribotose diskusijose , nori sugalvoti kvailų žodžių? Tada sukurkite socialinės žiniasklaidos svetainę! ).
Manau, kad šie įrašai turėjo gerą potencialą, be B2B el. Pašto sąrašas t buvau tingus ir iš esmės naudojau juos kaip priemone ką nors apkalbinėti, neturėdamas daug pagrįstų argumentų, patvirtinančių savo nuoskaudas. Nesąmoningi įrašai ( Wikipedia: Now Telling You What's What, o You're IM'ing , Google Adwords is Giving Me a Headache , Digg Has Shout-Blocked Me ). Išleidau šiuos įrašus neatlikęs tinkamo tyrimo, o vėliau komentaruose man padavė užpakalį žmonių, kurie greitai nurodė, kad ką aš darau ne taip, arba kad ši funkcija egzistuoja jau gana seniai.
Šlubuojantis įrašas ( Kaip užsidrausti iš Digg ). Taip, šitas įrašas šlykštus. (Ei, kartais aš taip pat galiu būti skausmingai nejuokinga!) Išmoktos pamokos: Egzistuoja plona riba tarp kalėdystės su smaigaliu ir paprasto kalės. Jūs nenorite pasirodyti kaip verkšlenimas. Be to, jei rašote tinklaraštį tam tikra tema, prieš tai turėtumėte šiek tiek pasidomėti, kad neapsigautumėte (nebent tai yra jūsų ketinimas). O, ir nesistenkite būti šmaikštus, sumanus, protingas ir pan. Tai dažnai nukrenta ir yra gėdingai akivaizdu jūsų skaitytojams.
Būtent tokius man buvo labai
-