tai vis dar veikia. Anksčiau už atblokuotus vaizdo įrašus gaudavo daugiau valdžios pinigų, o užblokuotiems – ne. Dabar už atblokuotus vaizdo įrašus vis tiek gaunami autoritetingi pinigai – tik ne tiek daug, o užblokuoti vaizdo įrašai vis tiek negauna. Greitai vaizdžiai paaiškinkime, kas tariamai atsitiko: Naujas PageRank srautas su NoFollow Turiu pasakyti, kad esu šiek tiek skeptiškas, kad tai yra tikslus ir visiškai sąžiningas aprašymas, ką „Google“ pakeitė. Tai tikrai įmanoma, ir istoriškai jų atstovai konferencijose nebuvo žinomi kaip tiesiogiai nesąžiningi pareiškimai, tačiau tuo pat metu tai yra didžiulis PageRank skaičiavimo pokytis ir man atrodo mažai tikėtina, kad tai turės teigiamos įtakos paieškai.
kokybės. Įtariu, kad pakeitimas atsirado dėl to, k Pirkite masinių SMS paslaugą ad daugelis žmonių piktnaudžiauja „nofollow“ viduje, bandydami žaisti „Google“, taip pat piktnaudžiauja ja taip, kad iš tikrųjų pakenkė savo svetainės tinkamumui ir rezultatų kokybei (man atrodo, kad pastarasis yra labiau tikėtinas). Anksčiau minėjau, kad reikia būti labai atsargiems su PageRank formavimu , bet leiskite man dar kartą iliustruoti trumpa struktūrine schema. „PageRank“ skulptūrų kūrimo schema Iš esmės PR formavimas yra naudingas dideliuose domenuose, nes tūkstančiai puslapių ir problemų suteikia tiems giliems puslapiams pakankamai nuorodų (PageRank), kad jie liktų pagrindiniame „Google“ žiniatinklio indekse ir būtų rodomi ilgos uodegos paieškos užklausose.
Istoriškai savo konsultaciniame versle patyrėme puikių rezultatų, perkeldami PR srautą į gilius puslapius ir padidindami tų svetainių indeksavimo rodiklius. Jei „Google“ padarė šį pokytį, turėtume tikėtis, kad tie teigiami rezultatai pasikeis, tačiau iki šiol nebuvo pasipiktinimo dėl prarastų reitingų ir srauto į gilius puslapius iš svetainių, su kuriomis dirbome. Žinoma, rasti koreliaciją žiniatinklio aplinkoje beveik neįmanoma, nes trūksta statinio kraštovaizdžio, bet vis tiek... Juokingiausia, mano galva, tai, kad jei „Google“ iš tikrųjų pakeitė „nofollows“ traktuodama kaip nuorodų „sunkvežimius“, kurie naudoja PageRank, bet jo neperduoda, jie iš tikrųjų tik apgaudinėja svetaines, kurios yra tik pusiau pažįstamos arba pusiau rimtai apie SEO.
Ir net su šiandien paskelbtu pakeitimu
-