com pirmą kartą išpopuliarėjo. Jie ką

A widely recognized collection for machine learning tasks.
Post Reply
zihadhasan010

com pirmą kartą išpopuliarėjo. Jie ką

Post by zihadhasan010 »

Tada katalogai buvo mano UGC ir socialinė patirtis. Buvau DMOZ ir abiejų „GoGuides“ versijų redaktorius. Pridėjau ir redagavau katalogo turinį, skaičiau informacinius biuletenius ir redaktorių forumus ir stengiausi pagerinti savo „bendruomenę“. Buvo keli žiniatinklio valdytojų ir SEO forumai, bet aš juose nepraleidau per daug laiko, nes atrodė, kad jie buvo užpildyti įsilaužimais, kurie perduodavo dezinformaciją. Niekada nesidomėjau pokalbiais ar IM ir net nežinau, ką reiškia ICQ . (Na, dabar aš tai darau.) Prisimenu, kai About.

tik pakeitė pavadinimą iš „The Mining Co.“ ir a Pirkite telefonų sąrašą plink jį važiavo autobusas, panašus į Vikipediją, kai pirmą kartą pasirodė scenoje. Kartą peržiūrėjau galimų temų skiltį ir nusprendžiau nebandyti prisijungti. Aš tiesiog nesupratau, kaip galėčiau rasti pakankamai laiko sukurti tiek turinio. Spėju, kad „About“ taip pat nematė, kaip jie galėtų, ir todėl jie atvėrė tai „Gidams“. „CitySearch“ egzistuoja jau kurį laiką ir kažkada juos naudojau religiniu požiūriu, bet dabar jie yra skęstantis laivas.

„Yelp“ atrado tikrąją NST vertę, kurią „CitySearch“ atsisakė, kad gautų pajamas iš reklamos: nemokami verslo sąrašai. Tai paprasta apžvalgų platforma, kuri yra atvira beveik visiems, skatinanti bendruomenės įsitraukimą neprisijungus ir turi naudotojų profilius su nuotraukomis, kad būtų atpažįstama, bendruomenės būsena, sąrašų sudarymas ir žymėjimas, atsiliepimų stebėjimas ir būdas žmonėms susisiekti vieni su kitais. Jie tikrai pagalvojo apie viską, ko „CitySearch“ nusprendė nedaryti. Analizė ir ataskaitos „Webtrends“ žurnalo failų analizatorius buvo pirmoji programa, kurią kada nors naudojau klientų ataskaitoms ruošti.
Post Reply