Ịre ahịa SMS: Ngwá ọrụ dị irè maka azụmahịa iji jikọọ na ndị ahịa

A widely recognized collection for machine learning tasks.
Post Reply
jrineakter0

Ịre ahịa SMS: Ngwá ọrụ dị irè maka azụmahịa iji jikọọ na ndị ahịa

Post by jrineakter0 »

Ịre ahịa SMS bụ atụmatụ dị ike. Ọ na-enye ohere ka ụlọ ọrụ na-ekwurịta okwu na ndị ahịa. Ọ dị mfe, ngwa ngwa na nke ukwuu dị irè. Ọ na-enyere ndị ụlọ ọrụ aka iwulite ntụkwasị obi na ịbawanye ahịa. Ugbu a, ka anyị nyochakwuo n'ime ahịa SMS.

Gịnị kpatara ahịa SMS ji dị mkpa?

Uru nke ahịa SMS doro anya. Nke mbụ, SMS oghe ọnụego dị oke elu. Ọtụtụ ndị mmadụ na-elele ozi ozugbo, nke bụ uru dị ukwuu karịa ahịa email. Nke abụọ, ọnụego nnyefe SMS fọrọ Data ahịa ahịa nke nta ka ọ bụrụ 100%. Ọ bụrụhaala na nọmba ekwentị ziri ezi, a ga-eziga ozi ahụ, na-eme ka nnyefe dị irè. Ọzọkwa, SMS ahịa bụ nnukwu mmekọrịta. Ndị ahịa nwere ike isonye site na ịzaghachi ozi SMS, na-enye nzaghachi bara uru nye azụmaahịa.

Ngwa ngwa dị ike
Ịre ahịa SMS na-enye ngwa ngwa na-enweghị atụ. Ozi nkwado na-erute ekwentị onye ahịa ozugbo, na-enye ha ohere ịme ihe ozugbo. Ngwa ngwa a dị oke mkpa maka inye obere oge, nke nwere ike kpalite oriri ngwa ngwa ma nweta nnukwu ego. Enwere ike iji ahịa SMS maka ọkwa mberede, dịka nkwụsị ọrụ ma ọ bụ mmelite dị mkpa. Azụmahịa nwere ike ịgwa ndị ahịa niile ngwa ngwa.

Ọnụ-dị irè
Tụnyere ọwa ahịa ndị ọzọ, ahịa SMS adịghị ọnụ. Azụmahịa nwere ike iru ọnụ ọgụgụ buru ibu nke ndị ahịa nwere obere mmefu ego, na-eme ka ọ bụrụ nhọrọ dị mma maka obere azụmaahịa na ọkara. Ọzọkwa, irè nke SMS ahịa na-adị mfe atụ. Azụmahịa nwere ike soro pịa-site na ọnụego mgbanwe, na-enyere aka ịkwalite atụmatụ ahịa n'ọdịnihu.

Image

Otu esi eme ahịa SMS na-aga nke ọma?
Ịre ahịa SMS na-aga nke ọma chọrọ nhazi nke ọma. Nke mbụ, ịmepụta nchekwa data ndị ahịa dị elu bụ ntọala. Azụmahịa ga-ahụrịrị na ọnụọgụ niile dị adị ma nye ndị ahịa aka n'afọ ofufo. Na-esote, guzobe ebumnobi ahịa doro anya. Ọ bụ ịbawanye ahịa? Ma ọ bụ iji kwalite mmata ika? Ebumnuche doro anya na-eduzi omume ndị na-esote. N'ikpeazụ, mepụta ọdịnaya na-adọrọ mmasị. Debe ya nkenke ma doo anya, tinyekwa oku ime ihe doro anya.

Na-ebuli ọdịnaya ozi
Ezi ọdịnaya SMS bụ isi ihe na-eme nke ọma. Iji ekele ahaziri onwe ya nwere ike ịmepụta njikọ dị nso, dị ka "Ezigbo [Aha ahịa]." Ozi a kwesịrị ime ka uru ozi ahụ pụta ìhè, dị ka "Enweghị Ego" ma ọ bụ "Onyinye efu." Na mgbakwunye, nye njikọ doro anya ma ọ bụ usoro nzaghachi iji duzie ndị ahịa n'imezu nzụta ha. Ọzọkwa, ṅaa ntị na oge nke ozi gị. Họrọ oge mgbe ndị ahịa nwere ike ịhụ ha. Nke a nwere ike imeziwanye ahịa ahịa nke ọma.

Ịre ahịa SMS ga-agbasorịrị iwu na ụkpụrụ dị mkpa. Azụmahịa ga-enwerịrị ikike ndị ahịa wee zere izipu ozi spam. Nke a ga-ewulite ntụkwasị obi ma nọgide na-enwe ọmarịcha akara ngosi.
Post Reply