kad, kaip ir Danny Sullivan , nerimauju, kai „Google“ keičia pranešimus apie SEO veiklą ir geriausią praktiką. Jo žodžiais tariant, „prarasti atgalinį suderinamumą“ labai vargina svetainių savininkus, SEO ir kasdienius žiniatinklio valdytojus, kurie tik retkarčiais pasineria į SEO sritį. Tiems SEO, kurie nori kurti su nofollow, labai paprasta pereiti prie tokių dalykų kaip iFrames, kuriuos blokuoja robots.txt (arba slapukais pagrįstos nuorodos arba „Flash“ ar išoriniai „Javascript“ iškvietimai ir pan.), kad „paslėptų“ rodomas nuorodas nuo „Google“ lankytojams ir gauti tos pačios naudos.
Taip pat nemalonu, kad, jei tiesa, tai dabar reiškia, kad g Darbo funkcijos el. Pašto duomenų bazė alima sabotuoti konkurento SEO, komentaruose ar kitose NST srityse pridėjus daug nesekamų nuorodų ("išgarinus" tekančio PageRank procentinę dalį). Tikėkimės, kad netrukus pasirodys aiškesni pranešimai šia problema ir jie atitiks šimtus testų, kuriuos daugelis SEO neabejotinai atlieka šia tema, kai aš rašau. Nenuoseklumas didina nepasitikėjimą ir visi norime, kad „Google“ pranešimai būtų patikimi, net jei jie retkarčiais paslysta (galų gale, kas iš mūsų nepasitikėjo?).
Laimei, treneris Wade'as praėjusią savaitę nebuvo atšauktas iš „Survivor“. Džiaugiuosi dėl to ne tik todėl, kad esu jo gerbėjas, o tai, prisipažįstu, esu, bet todėl, kad tai reiškia, kad vis tiek sulauksiu daugiau lankytojų dėl jo linksmo pasirodymo. Tai, ką jis sako, ir savotiškos kliedesinės idėjos bei istorijos, pradeda augti, kartu su jo vaikiška aistra ir nuoširdumu. Jis tiesiog nori būti
Paskutinis pastebėsiu
-