Šiame pavyzdyje spustelėjau

A widely recognized collection for machine learning tasks.
Post Reply
zihadhasan010

Šiame pavyzdyje spustelėjau

Post by zihadhasan010 »

paskyra, susieta su internetiniu dizainerių batų parduotuve], ir rezultatus, kuriuose yra terminas, kurio ieškojote, bet gali būti visiškai nesusijęs su tuo konkrečiu terminu [kaip kaip antras rezultatas iš SavageHair – pavyzdžiui, šis vartotojas gali neskelbti „Twitter“ apie dizainerių batus kiekvieną dieną, bet tai padarė prieš 2 valandas, todėl tai aktualu ir pasirodo mano rezultatuose]. Kitas žingsnis yra peržiūrėti paieškos rezultatus ir pabandyti rasti tinkamų svetainių, kurias galėčiau įtraukti į savo sąrašą ir galiausiai susisiekti su savo saitais. Jei paieškos rezultatuose spustelėsiu vieną iš „Twitter“ paskyrų, būsiu nukreiptas į jų „Pagrindinį“ puslapį.

„cavalliblog“, kuris yra gerai žinomo mados [ir batų Šalies el. Pašto sąrašas ] dizainerio Roberto Cavalli „Twitter“ paskyra. Viršuje dešinėje, po sąrašais „Vardas“ ir „Vieta“, yra nuoroda į Roberto Cavalli svetainę. Pirmas mano žingsnis yra spustelėti nuorodą, apsilankyti jų svetainėje, rasti kontaktinės informacijos ir įtraukti ją į mano svetainių sąrašą el. paštu. Tačiau kitas žingsnis yra peržiūrėti „cavalliblog“ „Tweets“ – šiuose „Tweets“ gali būti nuorodų į papildomas kontaktines svetaines! Praėjusią savaitę radau apie 50 svetainių, į kurias verta kreiptis, į kurias dar nebuvau susidūręs.

Kai išsiunčiau jiems el. laišką, prašydamas apsvarstyti galimybę pateikti nuorodą į mano svetainę, minėjau, kad radau jų svetainę „Twitter“ ir kad mano organizacija stebi jų naujienas. Pranešimas kontaktiniam asmeniui, kad sekiau juos „Twitter“, tai tarsi komplimentas – jie jaučia, kad jų informacija yra vertinga ir naudinga, o jei tai vertina, tai gali tik padėti man bandant gauti nuorodą į jų svetainę. svetainę. Mano konkrečioje nišoje tai dažnai apmaudu, nes išsiuntėme TŪKSTANTIS svetainių el. paštu, prašydami pateikti nuorodą, ir dažnai jaučiame, kad pritrūkome naujų idėjų arba trūksta naujų svetainių, su kuriomis būtų galima susisiekti.
Post Reply