Neturėjau galimybės mesti

A widely recognized collection for machine learning tasks.
Post Reply
zihadhasan010

Neturėjau galimybės mesti

Post by zihadhasan010 »

Jei redaktorius redaguoja komercinio produkto kategoriją ir tas redaktorius taip pat turi svetainę, įtrauktą į tą kategoriją, mažai tikėtina, kad jis (ji) susijaudins patvirtindamas savo potencialius konkurentus. Štai kodėl kai kurios kategorijos NIEKADA neįtraukiamos į sąrašą ir jose atnaujinamos naujos svetainės. Šiame neperžiūrėtų svetainių sąraše tikriausiai matysite savo ankstesnius pareiškimus, taip pat tuos, kuriuos siūlėte įtraukti pateikdami paraišką. Rekomenduoju peržiūrėti kandidatų sąrašą ir rasti geras svetaines, kurias galite įtraukti į savo kategoriją, net jei jos gali būti jūsų konkurentai.

Tai parodys, kad DMOZ nepiktnaudžiaujate s Specialusis švinas avo redakcine diskrecija, ir ateityje galėsite lengviau gauti patvirtinimą kitoms kategorijoms. Tada, žinoma, užeikite ir išvardykite savo. Kai tai padarysite, svetainės bus įtrauktos į sąrašą ir iškart aktyvios kataloge. Bendras laikas tapti DMOZ redaktoriumi nuo pradžios iki pabaigos tikriausiai yra 3 ar 4 valandos. Paraiška dėl naujų kategorijų paprastai trunka 1 valandą ar mažiau, nes jau įveikėte mokymosi kreivę. Ar verta? Kas žino... Manau, viskas priklauso nuo to, ko verta nuoroda iš DMOZ! Tai klausimas kitam įrašui.

Išgyvendamas ypač sunkų nedarbo laikotarpį, turėjau pokalbį su tėčiu. Kol aš skundžiausi ir verkiau piktai nusiteikęs prieš blogą korporatyvinę sistemą, jis tiesiog sėdėjo. Retkarčiais jis linktelėdavo, kad žinočiau, jog klausosi. Pasibaigus mano dejonei, jis pažvelgė man į akis ir uždavė tokį klausimą: „Ar žinote, kaip dažnai aš palieku šį darbą? Žinodamas, kad jis ten dirbo beveik 20 metų, turėjau atsakyti, kad ne. Jis tęsė: „Mečiau rūkyti kelis kartus per dieną. Pirmuosius 3 metus verkdavau kiekvieną dieną.

rūkyti. Turėjau šeimą, kurią galėčiau aprūpinti“. Ką tai turi bendro su balta skrybėlę? Na, mūsų galimybės yra labai ribotos. Pradedame su mažiau galimybių atlikti
Post Reply