į teismą. Vienas svarbus dalykas, kurį reikia žinoti, yra 1125(d)(1)(B(i)(IV). Jei domeno vardą naudojate „bona fide nekomerciniu arba sąžiningu naudojimu“, tai labai padės. Jei ką tik sukūrėte puslapį, kuriame rašoma „ši svetainė parduodama“, arba puslapį, kuris nukreipia į jūsų svetainę, kurioje parduodate kažką, susijusį su pavadinimu ar prekės ženklu, tai rodo, kad bandote pasipelnyti iš to pavadinimo. Tačiau pagal sąžiningo naudojimo koncepciją, jei sukuriate svetainę ar bent puslapį, kuriame kalbama apie ką nors prasmingo, turėtumėte būti geresnės formos.
Mano situacijoje, kadangi asmenys yra išrinkti p 2024 m. atnaujintas telefono numerių sąrašas visame pasaulyje reigūnai ir (arba) kandidatai į pareigas, mano politinės kalbos teisės turėtų būti svarbesnės nei bet kas. Tai taip pat padeda tai, kad aš aiškiai negaunu naudos iš svetainių (ir nesistengiu). Greitai ieškojau savo „Lexis“ paskyroje. Per pastaruosius 5 metus buvo pranešta apie 255 atvejus, susijusius su kibernetiniu skvotingu. Tai daugiau nei tikėjausi. Atminkite, kad yra daug atvejų, apie kuriuos nepranešama, nes jie išsprendžiami arba nutraukiami. Vienas tikrai geras atvejis apima keistą mūšį tarp mormonų bažnyčios ir vieno iš jos kritikų: Jutos švyturio ministerija prieš mugę .
Tai geras skaitymas, jei norite įsigilinti į tikslesnę teisinę analizę. Paskutinis dalykas, kurį reikia žinoti, yra įstatymų nustatyta žala. Lanhamo įstatyme teigiama, kad jei pralaimite, teisėjas gali priversti jus sumokėti nuo 1000 USD iki 100 000 USD už domeno vardą. Taigi, jei turite nesąžiningų ketinimų pasipelnyti, neužsiimkite kibernetiniu skvotu. 2. Valstybės sąžiningos konkurencijos įstatymai Kai kuriose mano matytose federalinėse bylose ieškinys taip pat buvo susijęs su reikalavimais pagal valstijos teisę. Daugelis valstijų turi panašius domenų naudojimo įstatymus.
Tai nėra nusikaltimas, bet gali būti paduotas
-