Shkruani më shumë postime të ftuar
Postimet e të ftuarve janë një nga mënyrat më të mira për të shfaqur ekspertizën tuaj të industrisë ndërsa gjeneroni lidhje të pasme me cilësi të lartë. Shumica e faqeve të internetit dhe blogjeve përfshijnë një biografi të shkurtër të shkrimtarit në fillim ose në fund të çdo postimi, duke lejuar hapësirë për lidhjet e pasme.
Jo vetëm që blogimi i Të dhënat e numrit të telefonit celular të përditësuar në vitin 2024 mysafirëve ju lejon të demonstroni njohuritë tuaja, bashkëpunimi me të tjerët ju ndihmon të ndërtoni një raport profesional dhe të kultivoni një personalitet të markës. Arritja në faqet e internetit me një numër të madh ndjekësish mund të jetë e frikshme, por do t'ia vlente nëse propozimi juaj i blogut të ftuar përfundon të jetë i suksesshëm!
5. Rrjeti Online
Pavarësisht nëse jeni një sipërmarrës online ose një pronar i suksesshëm biznesi, me siguri ju është dhënë kjo këshillë më shumë se një herë: rrjetëzimi është çelësi i suksesit të biznesit. Tani, rrjetëzimi ka hyrë në sferën dixhitale me platforma të tilla si LinkedIn dhe Facebook për biznes.
Rrjetëzimi sjell më shumë përfitime se kurrë, me mundësinë për të paraqitur postime të blogut të miqve, për të ndarë përmbajtje të vlefshme dhe madje bini dakord të lidhni përsëri në faqet e internetit të atyre me të cilët keni një marrëdhënie të ngushtë profesionale brenda industrisë ose fushës suaj.
Rrjetëzimi mund të jetë i vlefshëm për të gjithë të përfshirë dhe ju lejon të punoni në komunikimin tuaj profesional dhe strategjinë e ndërtimit të biznesit në internet.
6. Bëhuni krijues
Nëse dëshironi të përshpejtoni procesin e zhvillimit të lidhjes suaj, është koha të bëheni krijues me strategjitë tuaja. Përmbajtja e ndashme është një përpjekje me vlerë të lartë dhe me kthim të lartë, kështu që pse të mos përdorni krijimtarinë tuaj për të nisur një projekt të ri dhe për të gjeneruar lidhje prapa?
Lidhja me faqen tuaj të internetit në platforma të ndryshme të mediave sociale është jashtëzakonisht e dobishme, por sigurohuni që ta përdorni këtë me masë, në vend që të lidheni me faqen tuaj në çdo postim që bëni. Nëse jeni ekspert i industrisë, pse të mos përdorni të gjitha njohuritë tuaja për të ndarë punën që keni bërë për klientët e tjerë? Studimet e rasteve dhe raportet mbi punën e kaluar të klientit ose përvojat e klientëve mund të ndahen lirisht në platformat tuaja të mediave sociale duke demonstruar ekspertizën dhe vlerën tuaj për klientët e mundshëm.
Në të njëjtën mënyrë që i lejoni dizajnerët tuaj dhe ofruesit e shërbimeve dixhitale të promovojnë punën që kanë bërë për faqen tuaj të internetit, ju mund të kërkoni që klientët të ndajnë rastin e studimit që keni zhvilluar në projektin e tyre në llogaritë e tyre të mediave sociale. Studimet e rasteve janë gjithashtu të dobishme kur jeni duke punuar për të vendosur një marrëveshje për postimin e të ftuarve me një faqe interneti në shkallë të gjerë, pasi tregon se ju interesoheni vërtet për punën tuaj dhe jeni krenarë ta ndani atë me të tjerët.
7. Bashkëpunoni në Projekte Kreative
Përpjekjet krijuese bashkëpunuese janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të krijuar lidhje prapa në faqen tuaj të internetit dhe për të arritur një audiencë më të gjerë në të njëjtën kohë. Projektet si podkastet janë bërë gjithnjë e më të njohura me krijuesit dhe pronarët e bizneseve, pasi u lejon atyre të ndajnë ekspertizën e tyre ndërsa lidhen me faqen e tyre të internetit në çdo përshkrim të episodit.
8. Rrini në kamaren tuaj
Rrjetëzimi dhe vendosja për të shkëmbyer backlinks mund të jetë frytdhënëse për të gjitha palët e përfshira, por vetëm kur është bërë siç duhet. Sigurohuni që të merrni kohë për të njohur profesionistët, biznesin e tyre dhe mënyrën se si përmbajtja juaj mund të përshtatet më mirë në faqen e tyre të internetit. Për shembull, nuk ka kuptim të ndani një rast studimi të thelluar për një klient stërvitor në një blog zhvillimi lidershipi nëse nuk ka lidhje të drejtpërdrejta.
prandaj sigurohuni që praktika juaj e ndarjes së lidhjeve të përputhet me vendndodhjen tuaj për të mbajtur një "rekord" të pastër dhe për të përmirësuar renditjen tuaj të SEO.
Niveli juaj ka rëndësi kur ndërtoni lidhje të pasme,
-